Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

  Påmelding

Arrangement i regi av Stavanger Sandnes Skøyteklubb

Velg fra listen under og les i teksten hva du skal gjøre videre.

Jeg melder meg på:


Treningssamling i Frafjord 13 - 15. mai 2016

Klubbens trenerteam inviterer til treningssamling fra fredag til søndag den 13 til 15. mai i Frafjord. Det blir overnatting i hytter og vi trenger tilbakemelding på hvem som vil være med. Samlingen er et tilbud til alle klubbens løpere og det legges vekt på et sosialt samhold. Det blir grilling hver kveld, ellers kjøpes det inn drikke og brødmat til hyttene for de andre måltidene. Det vil være en ansvarsperson på hver av hyttene. Det anbefales at løpere under 15 år har med seg en foresatte.

Program
Fredag 13.05
Vi møter ved Sandneshallen kl. 16:00 og sykler til Frafjord, en tur på ca. 5 mil. Turen avsluttes med den tradisjonelle sykkeltesten opp Giljabakken. Det vil være følgebiler som frakter bagasje og som de yngste kan sitte på i. Ønsker noen av de yngste å sykle opp, så må de ha med seg en foresatte på sykkel.

Klubben har ansvar for sikkerheten når vi sykler og vårt reglement sier følgende: Klubbens medlemmer skal ha hjelm og signalvest når vi opptrer i trafikkerte områder under organisert trening. Våre trenere er ansvarlig for at dette er blir ivaretatt – vi har ingen og miste. Så husk hjelm og signalvest til de av dere som skal sykle opp.

Lørdag 14.05
Lavarbeidsøkt på morgenen og styrkeøkt på ettermiddagen. Det er mulighet for fjelltur på ettermiddagen for de som ikke kjører styrke.

Søndag 15.05
Morgen økt med teknikk og eksplosivitet. Før vi setter oss på sykkelen og triller hjemover.

Deltakeravgift 600,- betales ved påmelding. Trenere betaler ikke.

Påmeldingsfrist er satt til mandag 9. mai 20:00

Spørsmål om samlingen, kontakt Ingve Hølland på mail ingve@ganntre.no eller mobil 922 33 557. Ikke nøl med å ta kontakt hvis noe er uklart.


Hilsen
Trenerteamet Stavanger Sandnes Skøyteklubb

Påmeldingen stengte: 09.05.2016 kl20:00

Fornavn *:

Etternavn *:

Mobiltelefonnummer:

E-postadresse*:

E-postadressen om igjen*:

:

:

Kommentar:

Du vil motta en kopi av påmeldingen til din e-postadresse.

Gå videre til betaling

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer