Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Varsling i norsk idrett

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 04.10.2022

Det skal være både enkelt og trygt å varsle i norsk idrett. På disse sidene finner du informasjon om hva det vil si å varsle, hvem et varsel skal sendes til, og hvordan du varsler.

Fra Norges Idrettsforbund:

Alle idrettslag, idrettsråd, idrettskretser, særforbund og NIF har ansvar for å håndtere varsler om kritikkverdige forhold som har skjedd i deres virksomhet. Du finner derfor informasjon om prosessen i varslingssaker, digitalt system for varsler og informasjon om hvordan motta et varsel via lenkene over. 

Når du skal varsle er det viktig at du føler deg trygg og at du har den informasjonen du trenger. Vi er her for å svare på spørsmål du måtte lure på, og gi deg veiledning i prosessen.

Ta kontakt med oss om du er usikker på hva du kan varsle om, eller hvordan du skal gå fram når du varsler. Vi kan gi deg veiledning og råd på veien. Vi kan ikke ta imot varsler, men gi råd til hva du kan gjøre og være en trygg støtte i prosessen.

Vi har gode rådgivere i idrettskretsene, i særforbundene og i Idrettsforbundet sentralt. Ta kontakt der du hører til eller der du finner det mest naturlig.

For kontakt med en rådgiver i din idrettskrets – se kontaktinformasjon under. For å kontakte ditt særforbund – se deres nettsider. Dersom du har spørsmål om å varsle på spesifikke tema, finner du kontaktinformasjon til våre rådgivere i Idrettsforbundet på disse temasidene.

 

Om du har spørsmål om varsling eller håndtering av varsler, ta gjerne kontakt med våre rådgivere.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer