Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

uEgo Rekordløp avlyses!

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 11.03.2020

uEgo Rekordløpet 2020 avlyses dessverre!

Styret i Stavanger Sandnes Skøyteklubb har besluttet å avlyse årets arrangement 20. -22. mars på grunn av den corona situasjonen vi nå befinner oss i.

Det er en trist beslutning å ta, da vi vet at veldig mange har gledet seg enormt til dette, inklusive alle oss her i Stavanger. Dette gjør vi som en del av en nasjonal dugnad for å få dempet virkningene og konsekvensene av coronaviruset. uEgo Rekordløpet samler hvert år et stort antall skøyteløpere fra hele landet, og også utlandet. Slik situasjonen er nå kan ikke klubben gå god for sikkerheten og smittevern under stevnet, hverken for løpere, tilskuere eller funksjonærer i alle aldre på et innendørs arrangement som dette. Folkehelseinstituttet og NIF har anbefalt å avlyse arrangementer med over 500 deltagere. Rekordløpet i Sørmarka Arena, der også andre aktiviteter pågår i parallelt, samler fort så mange mennesker.

Vi beklager ulempene dette medfører, og betaler selvfølgelig tilbake innbetalt påmeldingsavgift. I forbindelse med sesongstart til høsten, skal vi invitere dere alle tilbake til et nytt, forrykende og flott Stavanger Open!

Vennlig hilsen fra,

Stavanger Sandnes Skøyteklubb v. Styret.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer