Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Slik blir du medlem

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 13.07.2023

Vi benytter oss av Min Idrett, hvor du kan melde deg inn i klubben.

Du finner mer informasjon under "Brukerveiledning Min idrett".

De som allerede er medlem av klubben, har en profil som en selv kan oppdatere via Min Idrett - logg deg på og oppdater din informasjon.

Medlemskontingenten sendes ut av klubben i januar. Du mottar da en e-post til Min Idrett og logger deg inn for betaling.

Du vil kunne selv skrive ut medlemskortet, eller laste ned en "app" til din telefon som viser ditt medlemskap i klubben.

 

Kontingentsatser for 2023

(iht. årsmøte den 5. april 2023)

Medlem  
Enkelt (inkl. støttemedlem) 500
Familie (3+) 1.800
Treningsavgift  
Rekrutt 500
Junior, Senior og Veteran 1.300
Team Sørmarka (betalt trener) 7.500
Team Sørmarka (gjesteløpere, andre klubber) 25.000
   
Skøyteskole oktober-desember (+ medlemskap) 250+500
Skøyteskole januar-mars (+ medlemskap) 250+500

Vi har lagt om betalingen via Min Idrett. Det betyr at alle betaler medlemskontingent også støttemedlemmer. En familie på 4 eller mer, betaler kun for 3 - familiemedlemskap.

For å trene i våre treningstider betales en treningsavgift utenom medlemskontingenten.

Foresatte betaler ikke inngang til hallen når en venter på medlemmer som trener. Vi håper likevel at en ønsker å bli støttemedlem, og betaler medlemskontingenten som enkeltmedlem eller familie. Klubben får, som alle andre lag, støtte etter antall medlemmer.

Foresatte som følger sine barn til skøyteskolen eller rekrutt trening, kan gjerne ta med skøyter og delta på isen sammen med sine barn. En trenger ikke å være medlem, men det er ønskelig at en er med som støttemedlem når en deltar på rekrutt trening.

Betalt medlemskap og treningsavgift (for de som trener) gir gratis adgang til Vår Energi Arena Sørmarka i de oppsatte treningstidene som måtte gjelde for den gruppen du tilhører. Adgang utenom dette, f.eks. publikumsskøyting, krever vanlig billett. 

 

Alle skøyteløpere over 12 år som skal starte i kretsstevner, nasjonale eller internasjonale stevner, må løse lisens. Disse defineres som aktive og vil også være forsikret, se NSF sine side om forsikring.

Les mer om lisens her: http://www.skoyteforbundet.no/kampanjer/Sider/Lisens.aspx

Lisensbeløpet betales direkte til Skøyteforbundet, regning sendes til den enkelte via Min Idrett

  

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer