Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Team Sørmarka med mange løpere på forbundets talentlag!

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 18.05.2023

Norges Skøyteforbund har tatt ut løpere til talentlag for sesongen 2023-24. Blant utøverne som er tatt ut på "Talent 2026" sitt allroundlag finner du hele 8 løpere fra Team Sørmarka. 

 

Sommeris 22.JPG

På allround er det løperne Marte Bjerkreim Furnée(Asker), Dina Storelid(Stord IL), Victoria Keltie Sætersdal, Amalie Haugland(begge fra Bergen SK), Emil Pedersen Matre(Fana IL), John Granli(Stord IL) og Oddbjørn Mellemstrand(Stavanger Sandnes SK). På sprintlaget har vi med Sondre Buer Åsebø(Fana IL). Målet for lagene er at de skal jobbe tett med trenere og løpere på elitelaget og lære av hverandre.

Trenere for Talent 2026 kvinner og herrer er Wouter Olde Heuvel(Stavanger Sandnes SK) og Robin Gruben. De vil jobbe tett opp mot Jonas Bekken og Bjarne Rykkje og Elitelaget.
Talent 2026 Sprint får tilbud om å være med å trene med og følge opplegget til Elite sprint hvor Jeremy Wotherspoon er trener. og Robin Gruben. De vil jobbe tett opp mot Jonas Bekken og Bjarne Rykkje og Elitelaget.
Talent 2026 Sprint får tilbud om å være med å trene med og følge opplegget til Elite sprint hvor Jeremy Wotherspoon er trener.

Landslaget for neste sesong er også tatt ut, her er tidligere TS-løpere som Sofie Karoline Haugen(Sandefjord SK), Sigurd Henriksen(Fana IL) og vår egen Peder Kongshaug(Stavanger Sandnes SK). Trenerteamet fortsetter likt som forrige sesong.

 

https://www.skoyteforbundet.no/nyheter/2023/talentlag-langbane-2023-24/

https://www.skoyteforbundet.no/nyheter/2023/forbundslag-hurtiglop-elite-202324/

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer