Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Stor helg for SSSK!

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 13.01.2020

 

Det har vært en stor helg for SSSK med flotte resultater både i topp og bredde!

 

Helgen har vært en stor opplevelse for skøyteinteresserte i Stavanger. SSSK arrangerte NM Sprint jr i Sørmarka Arena, hvor vår egen Peder Kongshaug vant alle fire distanser og ble Stavangers første Norgesmester på lengdeløp.Marte Bjerkreim Furnèe fra Asker SK ble best på kvinnesiden, med to gull og to sølv. Begge er en del av Team Sørmarka, som har hatt stor fremgang denne sesongen. 

 

I EM enkeltdistanser i Heerenveen, gjorde Team Sørmarkas løper Sofie Karoline Haugen en fantastisk 3000m med ny pers og en sterk 11. plass.

 

 

 

 

Hamerlekene i Vikingskipet er et av årets store høydepunkt for rekrutter og junior, og SSSK stilte til start med 8 løpere. Sterk innsats av alle sammen, og god oppvarming til Landsdels Mesterskapet på hjemmebane neste helg!

 

Sist, men ikke minst, har Team Sørmarka to løpere på plass i Ungdoms OL i Lausanne, Oddbjørn Mellemstrand fra SSSK og Amalie Haugland fra Bergen Skøyteklubb. De har slitt litt med høyden, men levèrt solide resultater, og vi venter i spenning på de neste løpene i alpene!

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer