Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Sesongavslutning

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 21.03.2023

Tradisjonen tro ble sesongen avsluttet med Sparebanken Vest Rekordløpet, helgen 18. - 19. mars. Økonomien stoppet oss dessverre i å ha den temperaturen vi ønsket, men god innsats med isen fra mannskapet i Vår Energi Arena sørget likevel for at det ble et skikkelig rekordløp! Ca 170 løpere fra hele 29 klubber deltok på distanser fra 100m til 10.000m. Det ble det satt hele 278 perser, 116 på jenter/kvinner og 162 for gutter/herrer. 

 

 

Fana var den klart største klubben på stevnet, hele 67 stykker var de med stort og smått. Stord stilte også mannsterkt opp med over 20 løpere. Én av dem satte to nasjonale Thailandske rekorder, på 1500m og 3000m, samt nasjonal juniorrekord på 1000m. Svenske løpere hadde vi også med oss, fra IK Wega og Södermalms Idrottsklubb. 

 

Det var også stor stas når "vår" OL-vinner Peder F. Kongshaug mottok Rogaland Idrettskrets' Innsatspokal under stevnet lørdagen.

 

Alle resultater finner dere her

 

 

 

 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer