Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Et vellykket arrangement!

Skrevet av: Ingvar, publisert 26.11.2021

I fjor ble World Cup'en i Stavanger avlyst. 19.-21. november kunne vi endelig invitere skøyteløpere fra hele verden til World Cup 2, noe som ble et vellykket arrangement. Etter mange tusen dugnadstimer med forberedelser og underveis, har vi rydda opp etter festen og starta opp treningen igjen. Men hvilken fest det var!

 

 

 

Alle dagene starta med løpere i B-gruppa først, og A-gruppa etterpå. Stemningen var selvsagt høyest når A-gruppa var i gang, men både norske og utenlandske løpere fikk god respons fra publikum. Sportslig sett var det også et godt stevne med god is og mange rekorder. 
Oppsummert ble det 34 pers'er 3 nasjonale rekorder og 3 banerekorder. Det var nok forventet at Nils van der Poel skulle sette ny banerekord på 10k, men han rett og slett knuste Sven Kramers tidligere rekord med over 11 sek. Størst stemning og trykk var det nok når SSSK's egen Peder Kongshaug leverte en meget bra 1500m på søndagen. Dessverre var Marit Bøhm syk, og måtte stå over hele stevnet. 


Til sist vil vi takke alle som har gjort det mulig å holde dette flotte arrangementet. Aller viktigst er alle de frivillige funksjonærene våre, som nok en gang har stilt opp med mye hjelp og mye kunnskap som vi er avhengige av. Flere reiste fra andre steder i landet for å bidra! Vi kunne heller ikke hatt dette arrangementet uten Sørmarka Arena, hvor de ansatte har stått på både tidlig og sent på det organisatoriske så vel som det praktiske. Takk for god is! Videre har vi Rogaland Fylkeskommune og Stavanger, Sandnes og Randaberg kommuner som har bidratt økonomisk. Vi vil også takke Plantasjen som stilte med blomster til podiumet for seremoniene. Norges Skøyteforbund og det internasjonale forbundet ISU må også takkes, både for tildelingen av stevnet, og for støtte i forkant og under veis. 

Resultater fra løpene finner du her.

 

Det kommer flere bilder og mer tekst etter hvert... Bare følg med framover!

 

Flotte blomsteroppsatser fra Plantasjen

Gutta sørget for god is og god stemning!

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer