Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Armbind til løp

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 18.08.2020

Som et smittevernstiltak har Skøyteforbundet påbudt egne armbind til alle. Vi oppfordrer alle rekrutter, juniorer, seniorer, veteraner og Team Sørmarka-løperne til å bestille egne armbind i disse koronatider. Den vanlige ordningen med at løperne får dette utdelt, må utgå, da det vil være et stort antall løpere som deler på de samme armbind.

 

Dette kan kjøpes på Skøytebutikken i Sørmarka Arena, eller bestilles hos Spinno på Geithus, spesialtilpasset hver enkelt om ønskelig.

Armbind som brukes under skøyteløp, lages i perforert materiale i fargene hvit og rød, gul og blå. Hvit og rød brukes i alle skøyteløp. Gul og blå brukes kun ved kvartett-start ved mange påmeldte løpere, noe som ikke er så vanlig hos oss. De som nettopp har begynt vil antakelig ikke ha bruk for alle fargene. Så er det selvfølgelig også mulig å lage armbind selv hvis ønskelig!

Armbindene kan også leveres med personlig påtrykk, f.eks. med navn og klubblogo, og/eller med borrelås slik at størrelsen kan tilpasses. Bare meld dette inn til denne mailadressen, så fikser de det: info@spinno.no

 

Leveringstid: Vanlige armbind er lagervare. Armbind med påtrykk 2 ukers levering.

Pris: Vanlige armbind kr 40 pr. par. Armbind med påtrykk kr 55 pr. par. Armbind med påtrykk og borrelås kr 75 pr. par.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer