Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Vi ser lyst på fremtiden med Lyse ombord!

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 01.04.2019

Vi bygger sten på sten. Nå også med Lyse på laget.  Vi ser frem til et godt skøytesamarbeid med en av de virkelig store samfunnsbyggerne i regionen vår.Vi er stolte og glade over at Lyse har valgt å inngå en to-års samarbeidsavtale med oss.  Det betyr umåtelig mye for oss i Stavanger Sandnes Skøyteklubb (SSSK).  Målet til Lyse er blant annet å bidra til livskvalitet i samfunnet vi alle er en del av.  Helt i tråd med SSSK.  Verdiene Lyse skaper skal brukes til vekst og samfunnsbygging.  Vi er glade for at de har valgt å «bygge» hos oss.


«Stavanger Sandnes Skøyte Klubb ønsker å bidra til at Sørmarka Arena blir en storstue for skøytesport og glede, dette er det flott for Lyse å bli en del av. Her er plass til alt fra treninger for de minste og lokale løp til NM og verdenscup - og Stavanger Sandnes Skøyteklubb får det hele til å skje i godt samarbeid med andre regionale aktører. Det kalles godt lagspill, en verdi som er svært viktig også for Lyse», sier Cathrine Suttie, Sponsoransvarlig i Lyse as.

SSSK annonserte nylig at vi ansetter Wouter Olde Heuvel for å styrke vårt gode trenerteam, og at vi samtidig starter opp Team Sørmarka for morgendagens landslagsløpere.  Like viktig er at bredden ivaretaes.  Skøyter skal være gøy for alle aldre.  Fra de energiske minste til våre flotte veteraner.

«Vi opplever klubben som svært framoverlent – og selv om det er i mangfoldet og bredden Lyse ønsker å legge sitt fokus, synes vi det er utrolig gøy med de tydelige og høye målsetningene som er satt for de litt eldre talentene. Fra at Rogaland skal levere utøvere til det norske skøytelandslaget innen 2022, til at kanskje en eller flere får delta i OL i Beijing som er samme år – dette blir spennende å følge, vi gleder oss!», avslutter Cathrine.

2019-2020 blir en spennede sesong for SSSK.  Vi håper å kunne invitere inn enda flere medlemmer til å ta del i skøytegleden i Sørmarka Arena. 

«Best på Fellesskap og Resultater, er visjonen til klubben vår.  Vi ønsker Lyse velkommen inn i fellesskapet og gleder oss til sammen å skape resultater for store og små», sier styreleder Kristin F. Kragseth i SSSK.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer