Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

  Inlineløp i Rogaland 2016

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 11.05.2016

Velkommen til årets første inlineløp i Rogaland søndag den 22. mai 2016.

Løpet arrangeres av Austrått IL Inline i samarbeid med Rogaland Skøytekrets på Reve gokartbane i Klepp kommune.
Løpet er åpent for alle klasser fra rekrutt til veteran. For de eldre klassene er dette et såkalt poengløp, les mer på side 2.

Løpet er åpent for alle klasser fra rekrutt til veteran. For de eldre klassene er dette et såkalt poengløp. Reve gokartbane er 960m lang. For de yngste klassene som skal gå 1000m vil det si 1 runde pluss 40m. På 5000m skal man gå 5 runder pluss 200m. På 10000m skal man gå 10 runder pluss 400m. Det første startskuddet går kl. 12.00, MEN DET ER VIKTIG Å MØTE OPP I GOD TID FOR PÅMELDING OG KLARGJØRING.

Mer informasjon om distanser, påmelding, m.m. til dette nasjonale inlineløpet finner du på den lokale terminlista Inlineløp i Rogaland 2016.

Som det framgår av dokumentet Inlineløp i Rogaland 2016 blir det bindende påmelding ved frammøte fram til ca. 30 min. før start. Det er derfor som nevnt ovenfor viktig å møte opp i god tid før start for å ordne alle formaliteter. (For langveis tilreisende er vi mer fleksible her.)

Ta med 100 kr. i startkontingent (helst kontanter).

Dette betyr ikke at vi ikke tar imot forhåndspåmeldinger. Send oss gjerne en epost eller en sms og fortell oss hvem du er og at du stiller til start eller hvor mange løpere og hvem din klubb stiller til start med. Dette er nyttig informasjon for oss i forberedelsene til løpet som kan gi oss en ide om hvor mange som stiller til start. Men endelig og bindende påmelding blir som nevnt ovenfor ved start.

Sigve Espeland
Austrått IL Inline

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer