Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

  Hinderløp

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 05.12.2016

Torsdag 8. desember kl 18:00 arrangeres det en uhøytidelig og annerledes skøytekonkurranse i Sørmarka Arena. Trener for rekruttene Terje Meling har tatt et iniativ til et nytt skøyteløp for de minste.

På lengdeløpsbanen i Sørmarka Arena blir det satt opp tre løyper med forskjellig vanskelighetsgrad. I oppvarmingsbanen blir den enkleste banen (RØD/ORANGE), i indre bane lager man til den mellomvanskelige løypen (GUL) og i ytre bane lager man til den vanskeligste (BLÅ).

RØD/ORANGE løype passer for de yngste eller ferskeste. Og det vil være lov å ha følge av en far eller mor. Om noe er vanskelig kan man om man vil forsøke en gang til på et hinder.

GUL løype passer for de som har gått litt på skøyter, men ikke greier å legge om skikkelig i sving (uansett alder). Det er meningen at man skal gjøre to forsøk om man ikke greier et hinder i denne klassen. Les videre på neste side.
 
BLÅ løype passer best for de som legger fint om i svingen. Den skal utfordre selv de flinkeste, og vi ønsker å være litt streng med reglene i denne klassen, dersom man ikke greier et hinder skal man forsøke på nytt, men tredje gang skal man uansett videre.

Vi ønsker at så mange som mulig deltar, for dette blir kjempekjekt. Og det vanker medalje til alle som deltar direkte ved målgang. Det er gratis å delta. Det blir tidtaking, men ingen rangering av resultater.

Forhåndspåmelding kan gjøres ved å sende en epost til stevne@stavangersandnes.no med navn, klubb og hvilket nivå en ønsker å gå.

Arrangementet blir omtrent som følger:

Sekretariat åpner kl. 1730:

Der kan man etteranmelde seg, eller hente løpsvest i rett farge (oransje, gul eller blå). Og der må så mange voksne som mulig melde seg til tjeneste. Barna kan leke seg på pingvinbanen.

1750 Løypen vil bli satt opp.

1800 Gjennomgang av løypen.

Man samler de med oransje vest, de med gul vest og de med blå vest slik at hver gruppe for gått gjennom sin løype.

1815 Første offisielle startskudd

Man starter en oransje, gul og blå løper samtidig. Neste startskudd blir etter 3 minutter selv om forrige løperne ikke er kommet i mål.

NB ved målgang leverer man fra seg vesten og får sin velfortjente medalje.

Siste startende antas å gå i mål ca. kl. 1845.

Da åpner vi opp banen slik at de som vil kan forsøke seg på deler av løypen på nytt. 

Kl 1900 ryddes banen

- og vi ønsker hverandre Vel hjem.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer